tiistai 13. tammikuuta 2015

vuosi 2014.

Viime vuonna tapahtui paljon, uutta ja vanhaa. Olen kaikin puolin tyytyväinen vuoteen 2014, tähän astisen elämäni paras vuosi, ehdottomasti.

Kevättalvella aloitin suuntautumisopinnot Ilkka Korven tallissa Ypäjällä, vuoden aikana mulla oli aivan ihania ja opettavaisia passihevosia. Jytky, Ulla, Samppa ja Ruusu ♥
 
Jytky ♥
Samppa ♥
 
Samoihin aikoihin alkoi myös autokoulu ja loppukesästä sain ajokortin. Nyt oonkin onnellinen auton omistaja. Mansikka ♥



Keväällä olin villi ja lähdin empimättä Ruotsiin työssäoppimaan. Pidin itseäni vähintäänkin hulluna, mutta en kadu hetkeäkään. Opettavainen reissu. Valtava kiitos koko Stall Liljendahlin tiimille!
Jo pian kesällä mun tieni vei jälleen Ruotsiin ja vietin huikean kuukauden töissä ihanassa Julmyrassa. Julmyra, Sverige ♥ 




Kesäkuussa asuin oikeastaan viimeistä kertaa kotona äiten kanssa. Olin myös töissä Tupamäessä, vedin huipun vaellusleirin Kokkomäessä sekä näin paljon kavereita.
Onni on ihanat kaverit, työkavereita unohtamatta ♥



Heinäkuun tosiaan vietin Ruotsissa, viikot vilahtivat ohi yhdessä hujauksessa. Odotin enemmän kuin koskaan kotiin paluuta, laskin päiviä, laskin tunteja. Muistan sen tunteen kun lentokentällä Suomessa avasin puhelimen ja viestejä ja puheluita oli kymmeniä ja kaikki vaan halusivat tietää milloin tulen kotiin, olenko hengissä jne.. Siinä vaiheessa taisin jo laskea minuutteja ja luulin hukanneeni laukkuni. Voi sitä tunnetta kun oli vapaa lentokentän tungoksesta ja ovesta ulos astuessa kaverit juoksivat halaamaan. Silloin olin maailman...
.. onnellisin tyttö.

rallit -14, mökkiperä.
Alkusyksystä mulla ei oikein ole mitään kummempaa sanottavaa, aivan tavallista elämää täällä Heppalaitoksella ja kotona. Näin pitkästä aikaa kavereita, mökkeilin ja heppailin paljon. Nautin Suomessa olosta enemmän kuin pitkään aikaan. 
Ihana, ihana Suomi ♥ 



huligaanit äikän opettajaa moikkaamassa :):)
Myöhemmin syksyllä meillä alkoi viimeinen työssäoppimisjakso, jonka suoritin Tikkakoskella Takapuron Annella. Melkoisen mahtavat 2kk vietin siellä tehden kaikkea kivaa ja oppien uutta. 
Ja koska Tikkakoskella olin, kuului Epen liikuttaminen joka viikkoiseen ohjelmaani kuten se kuuluu edelleenkin aina sopivan ajan löytyessä. 
Epe ♥





Vuoden vieriessä loppua kohden koitti taas paluu Heppalaitokselle, totuttelu arkeen. Syksyn aikaan opittu uusi arki tuntui niin täydellisyydeltä tähän verrattuna. Sitkeästi jaksoin yrittää parhaani. Henkisesti niin rankat koulupäivät veivät kaikki ylimääräiset mehut ja oli useampaan otteeseen otettava omaa lomaa ja lähdettävä kotiin. Oikeastaan niin paljon että oikein hävettää ajatella.. Vaikea loppuvuosi, mutta onneksi oli hyvä tsemppari kotona. Tiedä sitten tsemppasiko vai vaikeuttiko se asiaa entisestään :-D 
♥ Terveisiä vaan Jake ;-)




Joulukuun alulla rupesin jälleen villiksi ja ostin itselleni vähän ennakkoon joululahjan. Pienen pehmoisen, hirnuvan ja Jytky-nimisen paketin itselleni ostin. Ja nyt sitä sitten ollaan hevosenomistaja. Voivoi kaikkea sitä ihminen tekeekin.. 
Jonnan Jytky ♥


Vuosi huipentui Jouluun rakkaimpien seurassa, ympäri Keski-Suomea Mansikalla pärräillen. 
Joulu oli oikein mukava ja rauhallinen, sai syödä paljon hyvää ruokaa ja vaan olla tärkeimpien kanssa.
Family ♥


 Sen suuremmitta puheitta, kiitos ja kumarrus. Adjöö!





 
 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti