perjantai 6. helmikuuta 2015

Uusi vuosi, uudet kujeet, samat rutiinit

Heippahei! Jälleen kerran voisin sanoa että pitkästä aikaa, mutta plaah mitä turhia koska tuskin tämä tahti tästä mihinkään muuttuu. Elämä rullailee tasaisen varmasti eteenpäin sekä koulussa kuin siinä "oikeassakin" elämässä koulun ulkopuolella. Kaikki on hyvin, oon oikein onnellinen tytön tyllerö ja elämä hymyilee. Koulukin tulee käytyäniin hyvin kuin sen vaan ikinä voi - näin kovin kyllästyneenä koko p*skaan. :-)
Koulussa mulla on käynyt varsin hyvä tuuri siinä mielessä että mulla on 5 passia useimmiten hoidettavana, kuitenkin aina vähintään se yksi kultaisin niistä. Jytky ja Samppa on saanut hyvän korvaajan, jonka kanssa oonkin päässyt muutamasti raveihin kokeilemaan onnea Vermossa. Petrattavaa pojalla on vielä vaikkaja kuinka, mutta kyllähän se ihan juoksija olisi jos malttaisi pysyä ravilla. Reeniä reeniä ;-)
Kotipuolessa satunnaisesti tulee heppailtua, mutta pääasiassa yritän päästä irti tavallisesta arjesta tekemällä kaikkea muuta, ei hevosiin liittyvää. Kuten vaikka halien Tessaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti