tiistai 2. syyskuuta 2014

Hiljainen, liian kiireinen ja laiska vai työlleen omistautunut heppatyttö?

Hyvä kysymys meinaan. En tiiä oikeestaan vastausta ittekkään, ehkä oon vähän molempia? Itseasiassa oonhan mä, ainakin täällä heppalaitoksessa ollessa.
 Kyllähän mä tuolla tallissa höpöttelen vaikka ja kuinka, mutta kämpille tullessa lepuutan äänihuuliani yltiömieluusti. Oikeastaan en muuta kämpillä teekkään, makoilen vaan sängyllä enkä tee mitään järkevää. Ai vähän rankanlaista täällä.. Fyysisestikin ehkä vähän turhan rankkaa siihen nähden että tämä on KOULU jossa pitäisi vasta opetella näitä juttuja ja totutella edessä siintävään työelämään. Mutta eei, meidätpä vaan koulutetaan itsekkäiksi paskiaisiksi ja kulutetaan loppuun ennenkuin ehditään edes mihinkään töihin. Niin. Niin täällä tehdään. 
Onneks mulla on kuitenkin mun päivien piristäjät, Jytky ja Sampo ♥

Ullerin kaa lenkkeilee
Väsy Sampu ♥
♥ väinämöisen (Jytky) kanssa lenkillä
Niin mitäs mulle kuuluukaan pitkästä aikaa? Kuukauden oon ehtinyt olla Suomessa ja tapahtunut on jos jonkinnäköistä, hyvää ja ei niin hyvää. Koulu rullailee tosissaan harvinaisen selkeällä päivärytmillä;  ensimmäiset 12h tallissa, seuraavat 3h mötkötän sängyllä saamatta mitään aikaiseksi ja seuraavana alankin nukkumaan. Ai että tylsistyttääkö? No kyllähän sitä ihan mieluusti lähtee viikonloppuisin pois keskisuomeen lataamaan akkuja, eli ei ainakaan nukkumaan yhtään ylimääräistä :-D
Ulkona on vaan viime viikot vaan satanut vettä, ja kuinka masentavaa se onkaan ollut. Onni onnettomuudessa, että viikonlopuille on aina sattunut kivat säät niin ei oo paljoo haitannut huidella ulkosalla yömyöhään. Ja mainittakoon nyt vielä että maailman parhaiden kavereiden kanssa ♥


Huomenna alkaa luojankiitos himppasen verran pidennetty viikonloppu. Torstaiksi päätin ottaa omaa lomaa koska kerta kaikkiaan en vaan jaksa olla täällä ja perjantaina onkin sitten aivan tavallinen tallivapaa. Perjantaina käväisen pikaseen Kokkomäessäkin pakkailemassa kamppeita lauantaisia maantieraveja varten, jotka Petäjävedellä ajetaan. Lähdetään vähän puttejen kanssa näyttämään että irtoaa sitä vauhtia niistäkin ;-) Siitä sitten lisää (toivottavasti) myöhemmin!

nyt kuitenkin lopetan tämän sekavan jo ties kuinka monennetta päivää lojuneen postauksen kirjoittamisen ennenkuin runosuoni alkaa vähänkään enempää sykkiä. 

 - Kuullaan! :-)


2 kommenttia:

  1. Hei!
    Toivoisin että tekisit videopostauksen joskus! Se olisi todella siistiä päästä seuraamaan sun elämää muutenkin kuin tekstin muodossa. t. niina:)

    VastaaPoista