maanantai 18. elokuuta 2014

paikassa pajupuro.

 Moikkamoi olin pitkästä aikaa viettämässä viikonloppua Pajupurolla. "Kotiuduin" tallivapaiden ansiosta Jyväskylään ja perjantaiaamuna sitten jatkoin Petäjävedelle lenkittämään Tessaa ja moikkaamaan kavereita. Ja tehtiin yllätyshyökkäys exäikänopettajan luokkaan ja taiteiltiin vaan taululle kaikkia legendaarisuuksia! Pahasti hämmennettiin ainakin niitä kaikkia pieniä kasiluokkalaisia jotka siellä pulpeteissa kiltisti istuivat. Näistä yllätyshyökkäyksistä tulee kyllä vaan niin huippufiilis :-D Ei me todellakaan tälläsiä huligaaneja oltu vielä ylä-aste aikoina Marin kanssa mutta ilmeisesti amis opettanut pahoille tavoille ;-D


Iltapäivällä ajelin, kyllä minä ajoin, Pajupurolle ja äiti pelkäsi varmaan henkensä edestä takapenkillä, haha enkä ees ajanu ylinopeutta. Ehkäpä se tottuu ajatukseen että oon jo iso tyttö, ainakin pikkuhiljaa ;-)

Eemeli perjantaina, vähän höntsäiltiin ilman satulaa kentällä.




 Perjantaina kuvailin Eemelöinnin jälkeen siskon valkkua ja juoksentelin villihevosen kanssa kentällä. Lauantaina käytiin päästämässä Eemelillä ja Hipolla kilpaa maastossa ja pidettiin vaan hauskaa. Olipa huippua käydä yhteismaastolle ekakertaa sitten viimevuoden alkukesän!
Iltasella käytiin vielä pyörä+villihevonen+siskokset kokoonpanolla maastoilemassa vähän uudella reitillä ja sunnuntaina vietettiin hyppypäivää vuoden tauon jälkeen, olipa kivvaa! :-)



Eipä mulla sitten Pajupurosta sen enempää, koulu rullailee omalla painollaan ja elämä hymyilee pienistä konflikteista huolimatta :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti