tiistai 5. elokuuta 2014

SuomiFinland

Moikkamoi täällä taas! Suomessa. Itseasiassa jo Ypäjällä pari päivää majaillut ja koulut aloitellut talliviikon merkeissä. Yhdenlainen laitos on tämäkin, muuta en sano.. Huh!

No mitäs muuta sitten? Ruotsissa edellisen kertoman jälkeen jatkui hommat ihan rutiinilla ja hommat toimi hyvin. Pyöräilyä kertyi sen 200km. Oli ehkä kamalinta ikinä pyöräillä torstaina pois töistä, viimeistä kertaa. Vuokraemäntäkin harmitteli että lähdin jo nyt, enkä jäänyt vielä toiseksi kuukaudeksi, mutta ensikesänä täytyy mennä ainakin viikon hermolomalle sinne Trollforaan :-) 
Kotimatkalla matkustelin Uppsalasta bussilla Arlandaan, sekoilin vaikka kuinka kaikkea tyhmää lentokentällä, mutta selvisin kuin selvisinkin Suomenmaalle! Happy.


Oli aika sanoinkuvaamaton fiilis, kun kolme maailman parasta komppista oli vastassa lentokentällä ja syöksyi halaamaan ennenkuin ehdin edes kunnolla huomata heitä. mun kaverit onkin parempia entä sun kaverit ♥  Kotimatka starttasi hyvissä fiiliksissä ja alta aikayksikön oltiinkin jo Petäjävedellä.
Kävin 10 minuuttia kotosalla, keräiltiin porukka kasaan ja lähdettiin kohti Mökkiperää jossa oli tarkoitus rallitella yhdessä isommalla porukalla. Ja mehän ralliteltiin :'-D Ralliteltiin niin kovin että unohdettiin nukkua ja keskityttiin höpöttelemään omiamme niin kovin, että suurinosa meistä missasi koko ensimmäisen pätkän autot. Oho. Ei unohdettu myöskään urheilla sillä pelattiin jalkapalloa ainakin tunti, pilkkopimeässä vähän liukkaanlaisella pellolla. Nukkuminen tosin unohtui, ja sen huomaa vielä näin muutama yö sen jälkeenkin.. Huhhuhuhuhuh :-DD Ens vuotta ootellessa!!


#ulkohuussiselfie
Lauantaina _väsyneinä_ lähdettiin mökkiperältä kotia kohti, koukattiin iskän luona uimassa ja koska kerran kesässä on uitava KAIKKI vaatteet päällä juostiin kenkinemme kaikkinemme järveen. Tai siis minähän ylläri olin se aino joka en jättänyt yhden yhtään vaatekappaletta rannalle. Siitä jatkettiin kotiin, jossa jälleen vaan pakkasin kamppeet tänne Heppaopistolle ja jatkoin matkaani Jyväskylään yöksi. Josta sitten sunnuntaina puksuttelin junilla tänne Heppalaitokseen. Ja täällä seuraavat 2 viikkoa. Ehkä mä kestän, just ja just. Vai kestänkö kuitenkaan? Se jää nähtäväksi ja nyt mä onnellisena ja väsyneenä meen iltapalan kautta nukkumaan!! terveisin Jenny, läpäsin tossa just inssin ja sitä ennen kirjaimellisesti nukahdin kärryille hevosta ajaessa. Onneks ei väsytä! :-))



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti