torstai 15. toukokuuta 2014

Stockholm

 
Tjena! Long time no see, hupsis.
Ja näin näpsäkästi aloitan ensimmäisen lauseen kolmella eri kielellä :-D Noh ei se mitään, eipähän käy ainakaan turhan tylsäksi ;-)
 
Työssäoppiminen olisi nyt suoritettu lähes täydellisillä papereilla ja käteen jäi kyllä niin paljon kaikkea, kaikkea hyvää ja mikä parasta -niin loistava fiilis! Vieläkään en ole täysin sisäistänyt miten hyvin homma toimi Reijolla. Opiston jälkeen en kyllä toisaalta edes ihmettele, että vie aikaa sisäistää noin hyvä työilmapiiri ja se että oikeasti tullaan toimeen, autetaan toisia ja pidetään asiat yksinkertaisina, joka taas alentaa huomettavasti stressitasoa.
Viimeiset kaksi viikkoa, mulla oli päivä päivältä haikeammat fiilikset ja voi sitä viimeisen päivän haikeutta... Niin ristiriitaiset tunteet, kun halusi niin kovasti vaan jäädä sinne kaikkien ihanien ihmisten luokse mutta kuitenkin mieli teki lähteä kotiinkin.. Niin ja tänne kaupunkilomalle tietysti haukkaamaan happea hevosista, pitkästä aikaa.
Mutta onni onnettomuudessa, jo kesälomalla taitaa olla edessä seuraava Ruotsin reissu ja pääsee taas lomailemaan kaikesta Suomeen liittyvästä, jei! nimim. ihana stressitön elämä!
Noh, kaupunki lomaan sitten; sunnuntaina jätettiin siis Amandan kanssa ihana Julmyra taakse ja tultiin majailemaan tänne Skoklosteriin/Håboon kumpaa ikinä tämä paikka sitten onkaan :-D Heti maanantaina lähdettiin seikkailemaan Tukholmaan ja voho selvittiin reissusta hengissä kotiinkik, kuten myös tiistaina. Eilen keskiviikkona jäätiinkin Tukholman Vanhaan kaupunkiin yöksi ja majapaikkana toimi Märlandrottingenin laivahotelli ja voisin kyllä suositella sitä. Kaikin puolin hyvä maku jäi suuhun tästä ensimmäisestä hotelliyöstä ikinä :-) Nyt kun on lähes kaikki rahat tuhlattu, voikin huomenna lähteä aamulla hyvillä mutta haikeilla mielin kohti Suomessa odottavia haasteita. Saapa nähdä kuinka äkkiä iskee epätoivo ja karkaan takaisin tänne, on meinaa sen verran karu pudotus todellisuuteen tästä kuuden viikon "taivaasta". Mutta ei se auta, pidetään lippu korkealla ja mennään leuka rinnassa kohti uusia pettymyksiä! Ja opetellaan tietysti asioimaan kaupassa ja juna-asemalla omalla äidinkielellä ;-DD
 
HEJDÅÅ!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti