tiistai 29. huhtikuuta 2014

Ruåtti

Hejdå allihuuppa vaen, kuis hurisoo? Ai hyvin, no mutta niin mullakin :-) 
Ennen tätä reissua aattelin, että en tuu varmaan pärjäämään täällä ollenkaan, kuolen tylsyyteen vapaapäivinä ja mulla on liikaa aikaa miettiä, joka taas tarkottaa pään leviämistä. Mutta ihan turhaanhan mä pelottelin itteeni tollasilla ajatuksilla sillä 1. oon pärjännyt täällä ihan loistavasti, ehkäpä siksi että ruotsalaiset on hirmu mukavia ja yrittää parhaansa mukaan puhua englantia tai vaikka tavuttaa sitä ruotsia mulle jos ei meinaa mennä pään sisään joku juttu ja taitaa siitäkin olla hyötyä että oon tosi mukautuvainen uusiin juttuihin ja ympäristöön (kameleontti xd) 2. nojoo, vapaapäivinä saattaa olla joskus vähän tylsää, mutta kun ottaa itteään niskasta kiinni ja alkaa puuhastella jotakin, niin ei varmasti ole tylsää, sekä täältä löytyy huikeet lenkkeilymahdollisuudet jos vaan on intoa lähteä ja 3. en todellakaan ajattele täällä mitään turhaa, ylimääräistä tai ota mistään suurempaa stressiä. Kumpa elämä olis aina näin helppoa. Oikeestaan hirvittää palata takaisin Suomeen sitten 3 viikon päästä, jos en osaakkaan enää elää päivä kerrallaan ja alan stressaamaan ihan turhista jutuista ja mikään ei enää onnistukkaan. Ouhshit. Mutta ei vielä mietitä sitä!
Näiden pikaisten kuulumisten piristykseksi voisin lisäillä matkanvarrelta muutamat kuvat!

 Huikee vapaa viikonloppu hyvässä seurassa; 1. lauantaina Sala ja Morgongåva sunnuntaina Uppsala 2. & 3. & 4. lauantai-illan kuningasidea; grilli (+terassi) kauden avaus, pihvien paisto ja marinointi a'la masterchef kaski, nam!

 Lisää vapaata viikonloppua; 1. Meitsi lähössä Uppsalaan 2. iltalenkillä kävin tsiikaamassa uimarannan, huikee paikka! 3. kesäsummersommar 4. uimarantahuudeilla edelleen.

 Töissäpätöissä 1. Meiti ja tallin pienin asukas, tuitui♥ 2. Kingkongilla ratsastelee eilen, ja kyllä muute 2kk tauon jälkeen tekee kipeetä jaloissa! >:d 3. Tammat pisti hipoiks ku menin hakemaa niitä hölkälle, mukavat 30 min alkuverryttelyt ;) 4. Täs mä ajelee Likalla :-)

 Ja täs mä; 1. Joku aamu tööhi lähös 2. Yks sunnuntai töissä rapujuhlien jälkee, 2h unilla ja energiaa enemmänku duracell-pupulla. Miksei aina vois olla niin ylienerginen töissä?! 3. Ruotsalaiset rapujuhlat lähössä tsekkaa, hyvät partit! 4. "Kotosalla" tsillailuu yks kaunis kesäpäivä

 Komeet o maisemat! 1. Täysikuu 2. Rakbanan alapäästä nappastu kuva, rapujuhlien jälkeisenä aamuna työmatkalla, kello pauttiarallaa 05:45 3. Lenkkimaisemii 4. Ja harvase ilta on kiva syyä iltapalat terassilla näitä maisemii tsiikaillen :-)

Random 1. Tein eväsretken takan ääreen pikkumökissä asuessani aika usein.. 2. Rapu, Saksiveikko, Saksiniekka, Maakrapu 3. Solvalla! 4. Voittajahepan kanssa aamukävelyllä ennen aamu seiskaa, reipasta mutta kannatti se!

Jooooooopatijoo, huomenissa olis yllättäen vapaapäivä ja amanda tulee tänne mun seuraksein kanssa, jeejee! Och Vi Ses!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti