lauantai 24. toukokuuta 2014

Rantajellonat

Morjesta pöytään! Eka kouluviikko ruotsin reissun jälkeen olis paketissa ja ensiviikko kuluukin tallivuorossa onneksi vain torstaihin asti, jolloin suuntaan keskisuomeen "lomailemaan". Luojan tähden mitään tunteja ei enää iltapäivisin ole, koska osa porukasta on viettämässä lomiaan. 
Tällä viikolla ei ole kummempia erikoisuuksia vissiin tapahtunut. Pari uutta passiheppaa mulle kyllä tuli Jytkyn lisäksi - Samppa ja Ringa. Tietty ollaan irroteltu kenkiä ihan urakalla, kun heppoja menee laitumeen ja ihan kengitettykin siinä ohessa vähän, ehkä se vielä taas jokupäivä sujuu yhtähyvin kuin sillon ennen ruotsin reissua :-) 
Viimeiset ajotunnit on takana, teoriakoe suoritettuna ja inssi häämöttää tiistai aamulla, oushieeet!! :-D Taisipa vaan olla apua tästä parin kuukauden irtiotosta, kun se teoria mennä päsähti läpi, lukematta vieläpä. Harmi sinänsä, ettei sama plääni toiminut liiketoimintasuunnitelman kanssa.. Ei huvita niin ei huvita. Vähän samat fiilikset nyt tuon kanssa entä autokoulun kanssa ennen lähtöä. Ehkäpä olis pitänyt heti tehdä tuo pois alta kun se niin "unohtui" siellä svenskassa.. heh.

Tässä kuitenkin muutamia otoksia tämän päiväiseltä uimareissulta Jytkyn ja Sampan kanssa, enjooooy :-)
ps. Ruotsin reissun kuvat odottelee inspiraatiota, niitä luvassa vielä joku kaunis päivä tämänkin blogin puolelle!
(kuvaaja: Selina, paitsi Sampan kuvat näpsäkästi räpsitty itse lumialla)

"Pikkuori", 3v.



hyvästi kuivat vaatteet......
Samppa ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti