keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Hälsningar från Sverige!

Hejdå, hur mår du? Jag har hade jätte bra dagar i här. Och jag har fundera att nästa dagar var bli jätte bra också! 

Noniin svenskat sikseen miljoonine kielioppivirheineen, mutta eikös se olekin pääasia että tuosta on (ehkä) ymmärrettävissä asian pointti. Vai onko? 

Nooo whatever täällä ollaan ja kolmas päivä jo ohitse ja tämän päivittelyn jälkeen seuraava etappi onkin tuo aivan ihan, pehmeä ja iso sänky mikä tuolla yläkerrassa mua venailee. 
Sen verran voin täälläkin mainita, että ei kaduta yhtään että lähdin tänne on kyllä niin huippu mesta. On paljon rennompaa ja silti hevoset tulee hoidettua hyvin ja yksilöllisesti, hyvä työilmapiiri, ja puitteet kunnossa.

Lisää voitte ensimmäisistä päivistä (lue: ja seuraavistakin työpäivistä!!) käydä lukemassa töissä oppimassa- blogistani koska sinne päivittelen vain noita työjuttuja kun koulun päästä sitä luetaan ilmeisesti myöskin. Tänne lisäilen sitten satunnaisia kuvia joita tulee vapaa-ajalla räpsittyä ja jatketaan vallan samalla kaavalla kuin aina ennenkin. Ja niitä postausehdotuksia saa toki heitellä! :)


ehkä parasta töiden jälkeen on laittaa takkaan tuli ja löhöillä sen lämmössä loppuilta!

Upplands-Väsby ja väsbyn mäkkäri.

Tänään oli kovin leppoisa päivä ja työtunteja kertyi vain 7 ja olin jo ajoissa "kotona" jotenka sain tehdä kaiken ihan rauhassa ja ehdin käymään vähän kameran kanssa ulkoilemassakin tuolla suunnassa missä en vielä koskaan ole käynyt. Vaikka enpä mennyt kovin pitkälle, eikä ollut kyllä oikein mitään näkemistäkään: harmaat maisemat koska joka päivä on vaan satanut, 1 talo joka vaikutti aika hiljaiselta, metsää ja yksi pelto. Wooopwoop :D








Mut joo god natt och sov gott!! Katellaa taas :-))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti