lauantai 5. huhtikuuta 2014

kiirusta

Moikkamoi!
 Viimekerrasta on hurahtanut aikaa aivan mielettömästi ja tapahtunut on jos jonkinlaista! 
Opistolla vietin kuusi viikkoa putkeen, joka viikonloppu tallivuorossa, menetin mielenkiinnon siinä samassa opiskeluun ja autokouluun. Tentit kuitenkin läpäisin jotakuinkin hyvin mutta autokoulusta en edes halua puhua sen enempää. Tuolla koulun päässä touhu menee entistä enemmän kaheliksi ja täytyy ihan tosissaan miettiä haluanko takaisin sinne vai jatkanko opparilla loppuun työssäoppimisen jälkeen..

Mitäs muuta.. Noh sitten kun vihdoin pääsin kotiin meillä oli pienet mökkisembalot muutaman tyllerön synttäreiden ja meitsin "läksiäisten" merkeissä. Oli hurjan kivaa nähdä kaikkia kavereita ja unohtaa opisto ihan kokonaan! Muutoin ko. viikonloppu kuluikin täydellisesti lahnaillessa ja nukkuessa. Mutta sehän vaan teki hyvää pitkän työrupeaman jälkeen :)

Vimppa viikko tai oikeastaan 4 päivää oli yhtä tuskaa heppaopistolla. Liikaa tenttejä, sitä autokoulua ja pakkaamista. Blöh meinas iskeä epätoivo ihan tosissaan, mutta odotus palkittiin ja pääsin kuin pääsinkin Amandan kanssa torstaina lähtemään tänne keskisuomeen ja Ypäjä on nyt poistettu maailmankartalta ainakin meitin pään sisällä seuraaviksi kuudeksi viikoksi.

vähä läksäjäisteltii :):)
Viimenen viikonloppu Suomessa on kulunut Jyväskylässä ja Petishuudeilla palloillen ja eilen käytiin vähän pussikaljalla Amandan ja parin muun kanssa.
 Nyt alkais pikkuhiljaa olemaan laukutkin pakattuna, vielä vähän komppiksia näkyilty ja Tessaakin on jo valmiiks ikävä.
Luulen, että nyt on se hetki kun on aika alkaa panikoimaan että kuinkas sitä ruotsia oikein sönkättiinkään, heh..

Mutta ei kai se auta kun sanoa että heippa suomi ja kuulostellaanhan taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti