keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Aprillia

Huhtikuu. Viime vuonna huhtikuussa koin monenlaista uutta. Tein luultavasti elämäni rohkeimman teon, lähdin "yksin" ulkomaille. Ruotsin Julmyraan, Stall Reijo Liljendahlin tiimiin. Ruotsi opetti mulle vaikka ja mitä, oon ikuisesti kiitollinen siitä mahdollisuudesta ja päätöksestä minkä tein päättäessäni lähteä. 

#memories

Tänäkin vuonna huhtikuu tuo tullessaan jos jonkinnäköistä häppeninkiä. Kuten viimevuonna myös tänäkin lasketaan aamukamman piikkejä. Tälle vuodelle syitä on tosin kaksi. Toisessa kammassa piikkejä on jäljellä vain viikoksi toisessa jokunen enemmän. Enpä osaa sanoa kumpaa odotan enemmän, varmaan kuitenkin sitä oikeaa kunnon saunakaljaa minkä ensimmäisen kamman piikkien loppuminen suo :-DD terveisin toisinaan niin katkera kuski viimeisten 3kk ajalta.. 

Jälkimmäisen kamman piikkit vastaavat siten Heppalaitokselta lähtöä. Lopullisesti.
2,5 vuotta mennä sujahti kuin pingviini alas jäävuorelta ja vaikka välillä tuntui ettei tämä lopu ikinä, on fiilis toisinaan "nytkö jo?". Saa nähdä mitä tuleman pitää valmistujaispäivänä ja parina sitä edeltävänä kun kaikki HHpk12:set juhlistavat tuota päivää. Itkua ja naurua luulisin.

seppo ♥

takapakkia vuoteen 2012, senni ♥
ps. tämä ei ollut aprillia >:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti