lauantai 12. heinäkuuta 2014

VOUVOUVOU

Mhoorjesta! Todentotta, oon täällä taas - Ruotsissa. Julmyrassa töissä, Liljendahlilla. Aivan kuten viimeksikin (tosin tällä ei ole mitään asiaa työssäoppimisen kanssa..), eka viikko on jo paketissa, vaikka vastahan mä (tasan viikko sitten näihin aikoihin) aloin pakkaamaan koko reissua varten. Vooou! 
Koin tuossa jokunen hetki sitten pienoisen valaistumisen, sillä oon aina aatellut että Julmyra sijaitsee aikalailla samoilla korkeuksilla kuin Petäjävesikin, mutta kikkurankäkkärät ja paskan marjat! Jos Julmyran kohdalta vedettäisiin vaakasuora viiva kohti Suomea, ei osuttaisi edes koko Suomenmaahan :-DD Hitsiläinen, pahoittelut siis väärää tietoa saaneille mun sijainnista t. Jenny ja peruskoulun maantieto 9...Noh, parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;-) 



Mitäpä sitten töihin? Nooooo, eka viikko meni aikapitkälti samoissa merkeissä kuin koko toppi-jaksokin, mutta eilen olin tutustumassa ylätallin touhuihin ja tänään yksin "meidän" puolella harmaalla tallilla. Vaikka enhän mä mitään yksin ollut, kun oli kolme muuta käsiparia auttamassa! 
Päivän piti olla suuuuri katastrofi, mutta sitä se oli vain sen takia, etten saanutkaan tehdä yksinäni hommia, omassa rauhassa ja omassa tahdissa. Mutta näitä sattuu ja nyt vietän ansaittua vapaa iltaa ja suunnittelen kovasti ohjelmaa huomiselle vapaapäivälle.

Lunch med Antonio :-)


 Duunipäivän päätteeks extemporee kävellen himbeen, mut onneks oli hyvät eväät!

Ensiviikolla alkaakin sitten vallan erilaiset haasteet, sillä saan ihan "omat" heebot vastuulleni ja niistä parhaani mukaan huolta pidän. Toisaalta, ihan kivaa vaihtelua, onhan tässä jo vähän ikävä tullutkin niitä omia passinpalleroita, jotka siellä Ypäjällä odottelee :-)
Saapa nähdä kuinka selviän seuraavasta viikosta, mutta pienet haasteet piristää elämää kummasti ja tämäkin Julmyra-keissi on kohtapian kokonaisuudessaan paketissa!

Tässä vielä loppukevennyksenä tämä upeaakin upeampi, työkavereiden kehuma taideteos jonka tänään kahvitauolla väkertelin. Aiheutti meinaa pikkusen kovasti (huutonaurua) hihittelyä  ruotsalaisissa :'-)

Kahtellaanhan taas joskus, morjestaaaaa! :--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti