tiistai 10. kesäkuuta 2014

Duunipete vauhissa, jälleen.

Morjestaa! Täällä kirjottelee ehkä maailman laiskin bloggaaja, sillä useimmiten mulla olisi aikaa jaaritella tänne niitä näitä näin työpäivän päätteeksi, mutta sitten iskee laiskuus ja kiinnostuksen puute. Monesti käy niin että suunnittelen innokkaasti mitä runoilen, mutta todellisuudessa tuijotan vain tätä tyhjää viestikenttää miettien mitä tähän nyt pitäisi näpytellä. Mutta onhan se niinkin, että tylsää olisi joka päivä/viikko lukea täältä mun aina niin samanlaisesta arjesta; aamulla siivoamaan talli ja ruokkimaan hevoset, aamupalalle, treenaamaan hevosvoimia, ruokkimaan heeboja, lounaalle, treenaamaan taas, erinäistä puuhastelua tallissa, ruokkimista, syömään, lahnailemaan, ilta-talliin, syömään, suihkuun ja nukkumaan. Kyllä mua alkaa itteänikin kyllästyttämään kun joka päivä on tuommonen ja siksipä onkin ihan kiva päästä välillä näin työpäivän päätteeksi vaikka ihan vaan kaupassa käymään :-DD Heppatytön arkea kummempaa ei siis mun elämääni kuulu, vieläkään - tai sitten en vielä halua kaikkea kertoa ;-))

 Reippaasti duunissa. Hellettä piisaa ja jäätelöö sitäkin enemmän joka välissä. Ja vettä, sitä sai muuten roudailla ihan tunteella...
 Aaprami ja Aprikiina (Kokkomäen tallin varsoja) tuli ajo-opetukseen viimeviikolla, ja nyt ovat jo valmiita lähtemään kotiin. Fiksut muksut :-)


 

Tätä menoa kun jatkuu arkipäivät niin uskokaa tai älkää, on aika huisia lähteä viettämään vapaapäiviä jonnekkin ihan muualle. Viimeviikonlopun ohjelmassa oli reissu äänekoskelle valmistujaiskekkereihin. Ihan kivaa tais olla, harmi vaan etten muista sen enempiä. Ilmeisesti olin aika väsynyt kaveri duuniviikon jälkeen.. ;-D ("selityksiäselityksiä", niinku kaikki sanois!)
 Tulevalle viikonlopulle on suuret suunnitelmat tottakai jo olemassa ja yllättäen se sisältää hyvää seuraa, ruokaa ja juomaa. Ja tietysti äitin synttäreitä, mökkeilyä ja lahnailua parhaassa mahdollisessa viekussa. Aiai kun ei malttais odottaa :-)) 
 

 Viimeviikolla kävi kylässä aivan jäätävä ukkosmyräkkä, ei lähteny ku muutama puu sen mukana, pari kattopeltii ja kissakin sai tietää miltä lentäminen tuntuu :-)

Ai vitsi, sunnuntaina käytiin lenkkeileen illalla Tessan kanssa. Tuolla rannassa rauhaksiin istuskellessa tuli vaan sellanen fiilis, etten paljoo onnellisempi vois olla. Kaikki on vaan niin hyvin tällähetkellä. Ah ♥

Palaillaan asialle taas, kun saan jotain jännää rustailtavaa tänne. Moikkamoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti